Ruilen en retourneren

Ruilen en Retourneren

Wat kunt u doen bij een retour zending:

- Indien u een bestelling retour stuurt, komen de retour kosten voor eigen rekening. 

- Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum te retourneren.  Dit recht is niet van toepassing op artikelen die beschadigd zijn/ gedragen en of gewassen. Sieraden mogen niet geretourneerd worden ivm hygiëne. 

- U kunt ons op de hoogte stellen van een retour binnen 7 werkdagen door een mail te sturen naar: info@lovebyfashion.nl. U kunt in de mail uw factuurnummer doorgeven, de wijze van betalen en de reden van de retour. 

- In onze webshop kunt u kiezen voor Klarna; achteraf betalen, IDEAL, betaal nu, creditcard en betalen bij afhalen in onze winkel.

- Klarna behandelt de terug betaling van de retouren, dit kan maximaal 14 werkdagen duren. Indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet meegerekend bij het factuurbedrag. (Zie onze voorwaarden). Indien u uw gehele bestelling retourneert,  krijgt u het gehele factuurbedrag terug gestort. 

Het pakket kunt u retourneren naar het volgende adres:

Love by Fashion, Akkerwinde 41, 5161XL Sprang-Capelle. U kunt de factuur bijvoegen met daarop uw rekeningnummer en bijhorende naam, zodat wij de terug betaling kunnen doen.

In onze winkel mag u ook retourneren, daar krijgt u een tegoedbon of u mag een ander artikel uitkiezen.

Sale artikelen mogen niet geretourneerd of geruild worden.