Ruilen en retourneren

Ruilen en Retourneren

Wat kunt u doen bij een retour zending:


- Indien u een bestelling retour stuurt, komen de verzend kosten voor eigen rekening.
Stuur een retour bestelling altijd met een track en tracé code en voldoende gefrankeerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies van een retour bestelling. 

- Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum te retourneren. Dit recht is niet van toepassing op artikelen die beschadigd zijn/ make up bevatten, gedragen en of gewassen. Voldoet een artikel niet aan onze voorwaarden, sturen wij de gehele bestelling retour en komen de kosten voor uw eigen rekening. Sieraden mogen niet geretourneerd worden ivm hygiëne. 

- U kunt ons op de hoogte stellen van een retour binnen 14 werkdagen door een mail te sturen naar: info@lovebyfashion.nl. U kunt in de mail uw factuurnummer doorgeven, de wijze van betalen en de reden van de retour. 

- In onze webshop kunt u kiezen voor; IDEAL, betaal nu, creditcard en Klarna achteraf betalen. 

- De terugbetaling van uw retour kan maximaal 7 tot 14 werkdagen duren.
Als u heeft besteld boven de €75,- met gratis verzendkosten en u stuurt een gedeelte van uw bestelling retour en komt met het bedrag onder de €75,- verrekenen wij de verzendkosten alsnog. Houdt hier rekening mee. 

Het pakket kunt u retourneren naar het volgende adres:

Love by Fashion, Akkerwinde 41, 5161XL Sprang-Capelle. U kunt de factuur bijvoegen met daarop uw gegevens. Zo kunnen wij de terug betaling activeren. 

Sale artikelen boven de -50% korting mogen niet geretourneerd of geruild worden. Deze artikelen worden ongefrankeerd terug verzonden en niet behandeld.