Ruilen en retourneren

Ruilen en Retourneren

Wat kunt u doen bij een retour zending:


- Indien u een bestelling retour stuurt, komen de retour kosten voor eigen rekening.
Stuur een retour bestelling altijd met een track en tracé code. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies van een retour bestelling. 

- Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum te retourneren. Dit recht is niet van toepassing op artikelen die beschadigd zijn/ gedragen en of gewassen. Sieraden mogen niet geretourneerd worden ivm hygiëne. 

- U kunt ons op de hoogte stellen van een retour binnen 14 werkdagen door een mail te sturen naar: info@lovebyfashion.nl. U kunt in de mail uw factuurnummer doorgeven, de wijze van betalen en de reden van de retour. 

- In onze webshop kunt u kiezen voor; IDEAL, betaal nu, creditcard en Klarna achteraf betalen. 

- De terugbetaling van uw retour kan maximaal 14 werkdagen duren. Indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet meegerekend bij het factuurbedrag. (Zie onze voorwaarden). Indien u uw gehele bestelling retourneert,  krijgt u het gehele factuurbedrag terug gestort. 

Het pakket kunt u retourneren naar het volgende adres:

Love by Fashion, Akkerwinde 41, 5161XL Sprang-Capelle. U kunt de factuur bijvoegen met daarop uw rekeningnummer en bijhorende naam, zodat wij de terug betaling kunnen doen.

Sale artikelen boven de -20% korting mogen niet geretourneerd of geruild worden. Deze artikelen worden ongefrankeerd terug verzonden en niet behandeld.